Serveis

Teràpies individuals

Estàs trist, et costa seguir amb el teu dia a dia, creus que res val la pena i tens ganes de plorar? Et trobes en una situació difícil i creus que has perdut el control de la teva vida? No saps com pots deixar de sentir-te malament? Estàs de mal humor, no et sents bé amb tu mateix? Creus que la gent t’exigeix massa i que la feina et desborda? Els altres no et tracten bé?

Les teràpies individuals t’ajudaran a afrontar la situació i tirar endavant, donant-te les eines necessàries. Aprendràs a identificar les teves emocions i les gestionaràs de manera adequada.

 

 

 

 

Assessorament, orientació i informació psicològica professional

Et trobes enmig d’una situació delicada i vas perdut? El teu fill/a té problemes de consum i no saps com ajudar-lo? El teu amic/amiga té problemes emocionals específics i no saps on recórrer? A quins llocs o professionals pots acudir? Necessitaries la orientació puntual d’un professional del camp de la psicologia?

Per mitjà del servei d’assessorament, orientació i informació psicològica professional tens la possibilitat de poder rebre aquesta atenció de manera totalment gratuïta via correu electrònic. Per poder-ho dur a terme, només cal que ens escriguis a info@centrepositivament.com. Abans de posar-te en contacte amb nosaltres, cal que tinguis en compte les següents condicions:

  • És un servei puntual, i que en cap cas substitueix un tractament psicològic.
  • Es tracta d’un servei professional i en consonància amb les normes de la pràctica clínica que regula el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, respectant-se la confidencialitat.

 

 

Teràpies de parella

Notes que la relació amb la teva parella cada cop és més difícil? Tens la sensació que no t’escolta? Que la confiança s’ha acabat?

Les teràpies de parella us ajudaran a millorar tots aquests aspectes, per mitjà de la comunicació entre un i l’altre.

 

 

 

 

 

 

I PROPERAMENT…

TALLERS I CURSOS DE FORMACIÓ I SERVEIS A EMPRESES

 

 

(Tots els nostres serveis disposen d’un 25% de descompte per a persones en situació d’atur i jubilats)